top of page
Gua Sha Massage

HIFU 

Den enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer. Upplev den allra senaste utrustningen/behandlingen direkt från Korea.

Vi som arbetar med behandlingen är certifierade och apparaturen är CE märkt.  

HIFU 

HIFU generar värmeenergi till huden och underliggande vävnader, egentligen till samma hudlager (SMAS) som läkare använder för att strama åt huden vid tex ett ansiktslyft. Behandlingen är smärtfri men hur man upplever obehag är naturligtvis individuellt. Man kan behandla både ansikte och kropp där lös/slapp hud framträder. Behandlingen är även mycket effektiv för att strama åt lös hud på övre och undre ögonlocket, ej på själva ögonlocket. Med den senaste HIFU tekniken är det även möjligt att effektivt behandla celluliter, förstöra cellulitfettet och strama åt huden.

f.png

Vaginal uppstramning är ett mer verksamt och högkvalitativt anti-aging-och uppstramningsinstrument än underlivslasern. Det är en omfattande behandling som syftar till att lösa problemen med kvinnlig vaginal vävnadsbristning, skador, torrhet och förslappning. Den här tekniken är icke-invasiv, utan blödning, ingen operation, inga ärr, ingen skada, hög säkerhetochden påverkar inte ordinarie liv och arbete. Det är minimal återhämtningstid, men en viss ömhet kan förekomma med lite rodnad och svullnad.

Pris
Ansiktslyft/ rynkreducering  3000kr
Dubbelhaka & käklinje 2500kr
Kindlyft 1800kr
Vaginal uppstramning 6000 kr

VI REKOMENDERAR ALLTID 2ST BEHANDLINGAR 
FÖR OPTIMALT RESULTAT

 

HIFU Fettförbränning

Behandlar permanent fettdepåer och formar kroppen. Det måste finnas ”nypbart” fett på behandlingsområdet. Denna behandling är för dig som tycker att din kropp har fettdepåerna som är svåra att bli av med. Trots rätt kost och motion. Du önskar skulpturerna om kroppen men vill inte ta till kirurgin. Då är HIFU fettförbränning en effektiv och säker lösning. Behandlingen är lämplig för dig som vill bli av med fettdepåerna, få ett rump-lyft eller strama upp och definiera magen, midja, lår, överarmar, "dubbelhaka". HIFU fettförbränning behandlar fettdepåerna och formar kroppen. Permanent behandling av fettdepåerna. Behandlingen går ut på att energi levereras till SMAS lagret. Det är i SMAS lagret en plastikkirrurg normalt jobbar för att göra ett lyft. Energin stimulerar samtidigt din egen kropp att börja producera kollagen och stärker upp de svaga kollagena fibrerna.

Lipo.png

Pris
Fettförbränning Mage  2000kr
Fettförbränning Rumpa 2500kr
Fettförbränning Armar  2000kr
Fettförbränning Kärlekshandtag 1800kr
Fettförbränning Lår in/utsida  3000kr

För ett FANTASTISKT resultat kan detta kombineras med injektionsbehandling RRS Cellutrix. Vid behandling av både HIFU och RRS kur ges 20% rabatt på HIFU fettförbränning

VI REKOMENDERAR ALLTID 2ST BEHANDLINGAR FÖR OPTIMALT RESULTAT


 

Hur går behandlingen till

Vi börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att du är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Sedan lokaliserar och ritar vi på behandlingsområdet och en speciell ultraljudsgelé appliceras först på huden för att sen kunna leda in det hög intensiva ultraljudet ned till hudens nedersta lager för att direkt förstöra kollagen och elastin fibrerna.

Före HIFU behandling:

  • ingen alkohol 48h före och 48h efter behandlingen

  • öka vätskeintaget 48h före behandlingen (ca 2 dl vatten/timme)

  • minska kolhydratintaget 48h före behandlingen

 

Efter HIFU behandling:

  • det är normalt att huden rodnar lite efter en behandling

  • öka ditt dagliga vattenintag

  • undvik alkohol minst 48h efter behandlingen

  • undvik bastu, ånga och kraftigare aktiviteter i en vecka efter behandlingen

  • undvik spabehandlingar och massage

  • undvik make-up i 48h efter behandlingen

  • undvik alla former av laserbehandlingar 4 veckor efter behandlingen

 

Följer du råden ovan så blir effekten/resultatet maximalt.

Vi behandlar inte personer med dessa tillstånd: graviditet, amning, under mens, intag av blodförtunnande mediciner, inflammatoriska sjukdomar som herpes och impetigo. Cancer, diabetes, pacemaker och Holter, blödarsjuka.

 

Obs! Vid någon av följande kontraindikationer bör du inte göra denna behandling: hjärtsjukdom, blödarsjuka, pacemaker, metallimplantat, graviditet, infektion, diabetes, blodtrycksförändringar, botox (3 månader innan behandling) och fillers (3 månader innan behandling).

Kundbiler

97C22852-8865-4E77-A871-492B9079BD30.PNG

HIFU ansiktslyft och hals med rynkreducering. Resultatet är direkt efter behandlingen. 

IMG_8608.JPG

HIFU fettförbränning dubbelhaka, resultatet ses efter 3 månader

IMG_7543.JPG

HIFU ansiktslyft och PRX behandling ca 1 månad efter behandling

bottom of page