top of page
långa ögonfransar

Bryn & fransar

Vid färgning av bryn och fransar använder vi oss av märket Refectocil som också finns i allergivänlig form. 

Till Lashlift & Brow Lamination använder vi märket Ciliér. 

Lashlift

Lash Lift är en behandling där man permanent böjer dina egna fransar så att du får en mer sminkad look som håller i upp till 6 veckor. Perfekt för dig som vill lyfta dina fransar men inte vill ha fransförlängning.​ Färgning av fransarna ingår i behandlingen.

Brow lamination

Brow Lamination även kallad Brow Lift är en rak-permanent av dina egna hårstrån på ögonbrynen. Behandlingen gör stråna mjuka och följsamma och du kommer att kunna forma dina ögonbryn som du vill - brynen får ett lyft och ett tätare, fylligare utseende. Brynen ”fastnar” inte i den nya formen som de stylas till utan du lägger dem själv tillrätta så som du vill ha dem och kan fixera dem med en stylingprodukt. Behandlingen passar alla som har lite egna strån, som vill ha naturligt snygga och lättstylade bryn - perfekt för dig som har lite stökiga bryn!

  • Resultatet håller i upp till 8 veckor beroende på hur snabbt dina strån växer, och du kan med fördel fräscha upp dem med klassisk färg och form efter ca 4 veckor. Du bör ej göra återbesök på Brow Lamination tidigare än var 8:e vecka.

Pris
Lashlift med färgning 675 kr
Lashlift med färgning + brynformning & färgning 900 kr
Lashlift + brow lamination 1100 kr (värde 1300 kr)
Brow lamination 625 kr
 

Kundbilder

IMG_8348.PNG
Screenshot_20220206-183328_Instagram.jpg
IMG_8355.PNG
bottom of page